Ανακοίνωση για τις εγγραφές και επανεγγραφές στα ΚΔΑΠ για το έτος 2019-2020

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου στην Παλαιομάνινα
16 Μαΐου, 2019
Πραγματοποιήθηκαν σε ευχάριστο και παράλληλα συγκινητικό κλίμα τα εγκαίνια του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ από την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
22 Μαΐου, 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Ενόψει της νέας πρόσκλησης για τις εγγραφές και επανεγγραφές στα ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ- ΚΔΑΠ (Αστακού-Φυτειών-Κανδήλας) για τη νέα χρονιά 2019-2020 (αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών), η οποία αναμένεται γύρω στις 7 Ιουνίου και με στόχο την έγκαιρη ενημέρωση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για όλους τους ενδιαφερόμενους, παραθέτουμε τα σημαντικότερα έγγραφα που θα πρέπει να συμπεριληφθούν κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης:

  1. Κωδικούς Taxisnet από το λογιστή
  2. Το φετινό εκκαθαριστικό (οικ. έτος 2018), (όσοι δεν το έχουν κάνει παρακαλούνται να φροντίσουν γι’ αυτό)
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί εντός τελευταίου εξαμήνου (για αλλοδαπές μητέρες να είναι μεταφρασμένο εντός του τελευταίου τριμήνου).
  4. Όσες μητέρες είναι άνεργες θα πρέπει να έχουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ και να γνωρίζουν τους κωδικούς τους από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΟΑΕΔ. Όσες μητέρες δεν εργάζονται θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν κάρτα ανεργίας. Αν δεν έχουν ήδη, να φροντίσουν άμεσα να βγάλουν.
  5. Βεβαιώσεις εργασίας – επαγγελματικής κατάστασης, θα πρέπει να έχουν ημερομηνία εντός της προθεσμίας της πρόσκλησης. Πιο πρίν ή πιο μετά δεν γίνονται δεκτές.
  6. Θα πρέπει να φροντίσουν επίσης να έχουν φωτοτυπία την ταυτότητά τους, στοιχεία ΑΦΜ &ΑΜΚΑ μητέρας και συζύγου και τα ΑΜΚΑ των παιδιών.
  7. Πιστοποιητικό υγείας των παιδιών που δίνονται από τις δομές μας

*Εφόσον οι αιτήσεις σας υποβάλλονται σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ μας θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με το προσωπικό των ΚΔΑΠ για περισσότερη ενημέρωση και συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

* Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μην αφήσουν για τελευταία στιγμή τα έγγραφα που αφορούν τις εγγραφές και επανεγγραφές των παιδιών τους στα ΚΔΑΠ διότι αυτά αποστέλλονται επισυναπτόμενα με την εκτυπωμένη αίτησή τους στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ που είναι αρμόδια για το εν λόγω πρόγραμμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΚΕΔΗΞ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ