Τράπεζα Φωτογραφιών

ΤΡΑΠΕΖΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

  Καλώς ορίσατε στην «Τράπεζα φωτογραφιών» της περιοχής του Δήμου Ξηρομέρου, που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες προβολής και διαφήμισης της περιοχής μας με σκοπό την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.

Εδώ θα βρείτε ποικιλία θεμάτων μέσα από τη φωτογραφική συλλογή, η οποία θα περιλαμβάνει τοπία, τοποθεσίες, αλλά και απεικόνιση ανθρώπων  και σκηνών της καθημερινότητας, δίνοντας πληρέστερη και περισσότερο ελκυστική αίσθηση του χώρου στο δυνητικό επισκέπτη.

Η συλλογή θα ανανεώνεται συνεχώς με τη βοήθεια όλων των πολιτών.

Πριν προβείτε στη χρήση των φωτογραφιών, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τα πιο κάτω:

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου είναι ο κύριος των πνευματικών δικαιωμάτων των φωτογραφιών. Η χρήση των εικόνων που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα υπάγεται στις διατάξεις  περί πνευματικών δικαιωμάτων. Επιτρέπεται να μεταφορτώσετε, αναμεταδώσετε, αναπαράγετε ή να χρησιμοποιήσετε σε εκδόσεις τις εικόνες, με την προϋπόθεση ότι: 1) θα γίνεται ρητή αναφορά στο όνομα του φωτογράφου και του κυρίου των πνευματικών δικαιωμάτων, 2) με την χρήση των φωτογραφιών αυτών θα προβάλλεται η περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου ως τουριστικός προορισμός. Απαγορεύεται ρητά η εμπορική χρήση τους.

Μπορείτε να αποστείλετε τις φωτογραφίες σας ώστε να αναρτηθούν στην Τράπεζα Φωτογραφιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου στο : koinofelisxiromerou@gmail.com

Συλλογή φωτογραφιών του εκάστοτε χωριού/περιοχής του Δήμου Ξηρομέρου επιλέγοντας την αντίστοιχη εικόνα.
astakos-0

ΑΣΤΑΚΟΣ