Ξεκίνησε η λειτουργία του ΚΔΑΠ Παλαιόμανινας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΣ 2021 – 7ο
9 Ιουνίου, 2021
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για απευθείας ανάθεση προμήθειας Δαπέδου προστασίας για τα 4 ΚΔΑΠ Ξηρομέρου
16 Ιουνίου, 2021

Η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια ενίσχυσης και στήριξης των τοπικών κοινωνιών και ανάδειξης του φυσικού και ιστορικού πλούτου των περιοχών του Δήμου, προχώρησε μέσω της Κοινωφελούς στην Παλαιομάνινα, πρώτον στον καθαρισμό του αρχαιολογικού χώρου (θα συνεχιστεί τον Οκτώβριο) σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων, με στόχο σε πρώτη φάση την ανάδειξη του, ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες ένταξης σε προγράμματα από τον Δήμαρχο και το Νομικό Πρόσωπο, δεύτερον ξεκίνησε προσπάθεια αναβάθμισης του Μουσείου, με στόχο την πιστοποίηση του από το Υπουργείο Πολιτισμού και τρίτον στη δημιουργία ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας, με στόχο και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και το ζωντάνεμα της περιοχής.
Η λειτουργία του ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας, για τους μυημένους, είναι στην ουσία μια πολιτική απόφαση της Δημοτικής Αρχής και ελπίζουμε να αγκαλιαστεί και να στηριχθεί από όλους, αν η επιθυμία μας είναι να μακροημερεύσει.
Η Κοινωφελής ακολουθεί, εκ πεποιθήσεως, ένα δρόμο χωρίς φωνές και τύμπανα. Αυτό όμως, το ότι δεν δημοσιοποιούμε κάθε φορά τι υλοποιούμε, δεν επιτρέπει σε κανένα να οικειοποιείται το έργο μας.
Επαναλαμβάνουμε ότι το ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας για να πετύχει το στόχο του πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες και αιρετούς για οποιαδήποτε κίνηση κάνουμε, προσπαθώντας να τους κάνουμε μέρος της προσπάθειας, έτσι ώστε να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε με τη σειρά το Δήμαρχο και τον δημοτικό σύμβουλο Φίλιππο Σαμαλέκο για τη στήριξη σ’ αυτή την επιλογή, τους γονείς των παιδιών και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών από τη Ρίγανη, τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Ζώγα για την αμέριστη συμπαράσταση και όλους τους αιρετούς.
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Ξ
Ελευθέριος Μάντζαρης