Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων: Άλλη μια δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου

Ανανέωση/παράταση των συμβάσεων των έντεκα (11) υπηρετούντων συµβασιούχων Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου στο πλαίσιο της δράσης «Εναρµόνιση οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής»
17 Αυγούστου, 2019
Έκτακτη Συνεδρίαση την 27η του μηνός Αυγούστου του έτους 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της επιχείρησης (8η)
26 Αυγούστου, 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων: Άλλη μια δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα από την Κοινωφελή Επιχείρηση  Δήμου Ξηρομέρου

 

Ολοκληρώνοντας την θητεία μας είναι χαρά μας, που άλλη μια δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα. Έγιναν όλες οι εργασίες  και παραδίδεται το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Τ.Κ. Κανδήλας.

Το 2016 αποφασίσαμε την δημιουργία ενός Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Τ.Κ. Κανδήλας. Η ιδέα να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο Κέντρο προέκυψε από την ευαισθητοποίησή μας για τα άτομα της τρίτης ηλικίας και άτομα που το είχαν πραγματικά ανάγκη, μιας και το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Αλυζίας είχε χαθεί οριστικά. Με γνώμονα το κοινό καλό και τις ανάγκες των πολιτών το εντάξαμε στο πρόγραμμά μας και βάλαμε στόχο την δημιουργία του. Πήραμε ένα πολύ παλιό κτίριο, το συντηρήσαμε, κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε βάθος τριετίας  και φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Το κτίριο πλέον είναι έτοιμο για χρήση καθώς και για οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί ώστε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία του. Ο χώρος πλέον μπορεί να προσφέρει ασφαλή και άνετη φιλοξενία στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού μπορεί να παρέχει υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας, ατομικής υγιεινής, δημιουργική απασχόληση, σίτιση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, εκδηλώσεις κλπ. σε άτομα τρίτης ηλικίας.

Ευχόμαστε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων να αποκτήσει σύντομα ζωή και η νέα διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης να φανεί αντάξιος συνεχιστής μας και να πράξει τα δέοντα για το καλό των πολιτών.

 

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου

Ξηρομέρου

Αύγουστος 2019

Ο Πρόεδρος

 

Γεωργούλας Κων/νος

 

Παρατίθενται πιο κάτω φωτογραφίες εντός και εκτός του κτιρίου: