Το Αποκριάτικο Πάρτυ της Κοινωφελούς Επιχείρησης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ανακοίνωση για κλειστά ΚΔΑΠ Ξηρομέρου την Παρασκευή 8 Μαρτίου λόγω συμμετοχής σε εκδήλωση
6 Μαρτίου, 2019
Εντυπωσίασε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου με την συμμετοχή των 3 ΚΔΑΠ στα Καρναβάλια του Δήμου μας!!!
12 Μαρτίου, 2019

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την Παρασκευή 8 Μαρτίου το αποκριάτικο μασκε πάρτυ που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου σε συνεργασία με το Δήμο για μικρούς και μεγάλους στο Νέο Κλειστό γήπεδο μπασκετ ΔΑΚ Αστακού.

Τον χαιρετισμό της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Γεωργούλας Κων/νος αναφέροντας πως το πάρτυ αυτό ήρθε για να δώσει μια νότα χαράς, για να ξεφύγουμε για λίγο από την σκληρή πραγματικότητα. Πρόσθεσε ότι η ενεργή συμμετοχή όλων μας και η αγαστή συνεργασία είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσης και γενικότερα. Το Αποκριάτικο πάρτυ που οργανώθηκε και η ευκαιρία που δόθηκε σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας να συμμετέχουν καλύπτονας μάλιστα και την μεταφορά τους οδηγεί στο να ενώσουμε όλοι μαζί αρμονικά το χτες με το σήμερα, το παλιό με το σύγχρονο, το παραμύθι με την πραγματικότητα και να ξεφύγουμε για λίγο από την ρουτίνα, να είμαστε για λίγο ξέγνοιαστοι βιώνοντας την χαρά που μας φέρνουν τα αποκριάτικα πάρτυ και τα καρναβάλια.

Ύστερα ενημέρωσε για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το τριήμερο των Αποκριών στο Δήμο Ξηρομέρου: Βραδινή παρέλαση στον Αστακό, Καρναβάλια σε όλο το Δήμο και κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα. Πρόσθεσε πως η Κοινωφελής Επιχείρηση φρόντισε να παρέχει σε όλα τα παιδιά των ΚΔΑΠ Αστακού-Φυτειών-Κανδήλας την δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν στα καρναβάλια καθώς επίσης και τα γλυκίσματα και αποκριάτικα είδη που πατροπαράδοτα μοιράζουν τα γκρουπ στο καρναβάλι.

Κλείνοντας ευχαρίστησε το χορηγό της εκδήλωσης, την οικογένεια του κ. Απόστολου Ν. Πανταζή, όλους τους γονείς που παρευρέθηκαν και όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση του πάρτυ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την Παρουσία τους, ο Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Γεωργούλας Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ρετούλης Θωμάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσάρκος Βασίλειος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αποστόλης Πανταζής, το μέλος τους Δ.Σ. κ. Κακούρης Ηλίας, το προσωπικό της Κοινωφελούς  Επιχείρησης και του Δήμου και όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους.

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και Καλή Σαρακοστή!